Friday, October 21, 2011

kalau teringin nak baca, baca sampai habis.

seriously, kalau teringin nak baca, make sure baca smpi habis. kalau tak, nnt salah faham, jgn salahkan aku.

"yes, we were never dating. tp aku ingat semua bnde yg kau pernah cakap, pernah buat. i know when you really meant what you said, what you do. i know when you were just lying. i know when you were just nk sedapkan hati aku je. mcm mana aku tau? hey, aku pernah jd mcm kau dulu. lg kejam dr kau. tp aku buat tak kisah je semua tu. as you know me dulu, aku kn heartless. tp cukup la. sekering2 hati aku pn, aku ni perempuan. ada jugak terasa sedikit sebanyak. aku pn xtau knpe aku jd mcm ni weyh. aku tau aku teruk. and insyaAllah aku tak stop improving mana2 part of me yg teruk tu. maybe this is karma. aku terima je. sbb tu aku x salahkn kau walau kau buat sakit hati aku mcm mana pn. sbb aku mls nk fikir. kalau fikir, nnt sedih. tp kau, tak payah peduli lg dgn apa aku nak buat, apa aku nak tulis, boleh? tak payah nk perli2. kalaupun kau rse apa yg aku tulis tu ada kaitan dgn kau, why should you bother? we're strangers right? kau yg jdkan bnde mcm ni. aku tak salahkan kau. in fact, aku tak marah pn kau. sbb aku faham, kau buat bnde2 mcm ni, bersebab. tp cukup la. we're over kn kau cakap. so, please, don't hurt me even more. i'm trying my best to keep going and keep being strong. mmg tak senang. dpn org bole la gelak2 mcm tkde apa jd. tp, hati aku, aku sorg je tau. dah. next, sape kata susah nk kuar dr perempuan bila da tersangkut. sng je. tp yg kau tak keluar2 tu knpe? tak habis2 nk tulis mcm2 nk perli aku kn. aku tak buat apa pn kt kau kn. and kau, suruh aku get over you. and yes, i am getting over you. but why did you say what you said? indirectly, kau buat aku think twice to let go, kau sedar tak? tak kan. because you never care. aku mmg malas nk fikir. and alhamdulillah He made me this heartless. kalau tak? kau ingat senang? and i know i always have Him kalau kau takde pun. now I'll just go with the flow. hey, life's supposed to be simple as it is kn?"

**da habis baca? I wish this is what i'll say to you. tp aku tak mampu. i refuse to. sbb aku taknak keruhkan keadaan yg sedia serabut ni. and aku bkn jenis mcm ni. this is just so not me. so, i choose to just smile all the way through! and jgn salahkn aku kalau instinct aku suruh aku keep waiting. ada sebab aku tunggu kau. and if happens that one day He open my eyes to another guy, insyaAllah aku akan pilih yg terbaik masa tu. but for the time being, let me be here. maaf, kalau ini bothers kau. thank you =)


3 comments:

farhah aqil said...

* sgt sokong !
mmg kadang aty xbole sgembira yg d tunjukkan oleh wajah .
smoga aty kawan aku ni kuat .

pape pun, i'll pray de best 4 u.. :D

.miradila. said...

ni psl dia??sorry just asking...

♥sugArplum♥ said...

kelok; thank you. insyaAllah aku okay. =)

mira; huhu. just a phase in a relationship. ending phase actually, but might be a beginning of a new phase. hopefully. =)