Monday, March 28, 2011

what would you call a girl with a smile on her face and tears in her eyes?

tgk mata hanis dah tak cantik sebab tiap2 malam menangis. ;'(

okay. maybe dah banyak kali cakap mcm ni. dah seminggu kita mcm ni. hanis rindu awak. betul. seriously. rasa lost sbb ntahla. tp i'm lucky enough that i still have Him. hanis ngadu kt Dia. tp biaselaa. still rasa kosong. rse mcm awkward. rse palsu.

eventhough siang2 hanis okay je g ofis semua, tp malam, mmg tak berhenti menangis. i tell Him everything. baru hanis tau rse mcm ni kalau hilang something yg hanis sayang. ni baru hanis hilang awk sikit. belum bnde2 teruk lg.

hipokrit sgt rsenye sbb dpn org muka ceria je. mmg plastik. tp hanis taktau nk share kt org lain. sakit sorg2 je simpan. kalau boleh, taknak langsung bg org nmpk yg hanis ada masalah. you may call me full of ego tp hanis mmg mcm ni laa. ego tu mmg laa ada jugak kot. tp majorly, hanis taknak kaitkn org lain dlm hidup hanis. tau, awak da bnyk kali advise, this is not the right way. tp i just cant. minta maaf.

hanis taktau nak buat mcm mana so that kte bole jd mcm dulu balik. u told me, do nothing. but kalau hanis tak buat apa2, boleh ke kita baik balik? maybe. awak tau, i miss you a lot smpi hanis pegi mcd mkn big mac smlm. yes, that BIG MAC yg hanis tak suka tu. pahit je rse tekak nak telan. tp hanis rindu awak.

hanis mmg menangis tiap mlm since awak marah hanis last week. hanis mmg rse mcm tak kena. ye laa.. awak da buat hanis happy sgt2 lately. awak bwk hanis keluar naik kereta awak. temankn hanis pergi sana-sini. awak ikut je apa yg hanis nak. thank you. thank you so much sbb buat hanis happy mcm tu. tak sangka pulak tiba2 jadi mcm ni.

okay. nak minta maaf lagi sbb salah hanis. salah hanis selalu buat awak rse nak marah. sampai mcm ni. hanis rse teruk. minta maaf. yes, mmg hanis tau minta maaf je. tp awak nak hanis buat mcm mana lagi. bila hanis tnye, awak nak apa. you said, nothing kan. jadi, mmg hanis minta maaf kalau tak dapat penuhi apa yg awak nak sbb ada benda yg hanis taktau kn. jd please tegur kalau hanis silap. bukan marah or ignore terus hanis. because things wont get better that way. awak tolong hanis okay? please.. sebab hanis sayang awak. tolong okay? i love you just like the first time we met. trust me.

about me loving you unconditionally, awak jgn tnye kenapa boleh? sebab love have no specific reasons. kalau hanis syg awak sbb awak handsome, does that mean that i cannot love you anymore bila awak da tak handsome? tak kan.. jd, ido love you. period. never give up on someone you can't go a day without thinking about. love like you've never been hurt. hanis tau awak bnyk kali suruh hanis leave, sbb awak selalu hurt me. tp i didnt love you through the way you treat me. i just love you because i love you. this is what i've been taught about love. harap awak faham. and i've been taught utk not giving up love. sbb tu dr dulu sampai sekarang hanis mampu tahan dgn awak. you know what i mean right? jd, harap2 we can get better somehow. sbb hanis sayang awak. and since last week tu, hanis memang really truly miss you a lot..

video
this is what i feel. hanis taktau apa yg awak rasa. maybe awak okay je. hanis pn okay tp i do feel a lil bit empty and lost. please.. do get into this song. dgr betul2. again, i hope awak faham. thank you dear.. ;')

*p/s: sekarang ni hanis tengok cerita mygirl yg banyak kelakar tu pun menangis.. teringat dulu awak panggil hanis "my yuu-rin".. sobs.. ;'(

No comments: