Tuesday, January 25, 2011

semak-samun

menyemarakkan lagi post fadi.. haha.. dude.. aku benci kau tau tak? dr dlu lg.. kau tu dah laa mcm gedik je aku tgk.. tolong laa.. aku rimas org childish2 ni.. dgn org laen boleh kott.. but dgn aku.. sorry laa eh.. memg free je kne sembur kn.. menyemak je 24 jam kat sini apahal? menempel tak habis2.. kau sape? aku bukan kenal kau pn.. haha.. my words are harsh, i know.. and i'm proud of that.. sbb kalau aku tak harsh kau pn suka laa kn menyibuk2 sentiasa.. mintak maaf laa eh.. aku memg menyampah.. maybe kau akan ckp.. kalau tak suka knpe tak terus terang je.. what an idiot.. action speaks louder than words laa bitch.. tak nampak2 lagi ape yg slame ni aku buat kt kau? or u just want me to directly sembur kau.. believe me.. u'll regret.. again, i AM harsh.. so, stop playing around and get a life.. for sure, away from my life.. blahh laa kau.. tolong laa faham aku rimas.. lantak kau laa nk kata aku kasar ke apa.. mana bole lembut2 dgn semua org.. kau bukan family aku ke.. best friend aku ke.. balak aku ke.. yang aku boleh bersopan-santun, manja2, senyum gelak semua.. sorry, but in front of the world, aku heartless.. harsh.. peduli apa aku kalau nk terasa pn.. lagi bagus.. sbb at least sedar diri sikit.. haha.. nasib kau malang laa pulak aku kerek dgn kau.. so, pegi cari tempat laen laa.. menyemak seyh kau.. tak habis2 dtg tanpa motif.. kitorg bukan bff kau ke apa nk layan kau memanjang.. eww.. sorry laa.. malas aku.. dtg pastu cerita2.. apa kau ckp pn aku taktau.. yang aku tau.. aku biar je kau ckp sorg2.. haha.. nasib kau laa en.. dtg2 plak tu cte pasal laki sana-sini.. hell-oh.. aku yg ada balak pn tak mcm tu.. pasal semua laki kau nk cerita apahal.. dorg tu ntah2 kenal kau pn tak.. apatah lg nk kesah pasal kau.. tolong laa faham.. aku memang taktau apa masalah kau.. aku taknak laa pulak ckp direct aku menyampah kat kau.. sbb aku memg spesies sng menyampah kt org.. kdg2 tanpa sebab pn.. so, aku malas laa nk besar2kn bnde kecik sbb aku ingt aku sorg je yg meluat dgn kau.. since, aku memg mcm ni, aku ingt aku sorg je yg jahat, tak kesian langsung kt pathetic mcm kau ni.. rpenye ramai lg.. alhamdulillah laa jugak sbb org laen pn sedar kau mcm mne.. cuma kau tu je yg tak sedar2 diri.. aku taktau nk buat apa kasi kau sedar.. dah bnyk sgt pn aku buat selama ni.. kau tu tak paham2 jugak.. and one more thing, aku tak takut pn kalau kau terbaca bnde ni ke apa.. sbb at least kau tau kitorg tak suka kau.. dah jutaan kali kitorg pandang slack pn kau buat2 tak paham.. aku ckp kt sini sebijik2.. harap2 kau sedar laa eh.. penat tau tak bila ada bnde or org yg aku tak suka menggedik2 dkt2 dgn aku.. semua barang aku kau nk kn.. nk kata tak mampu, akaun kau ade bpe bnyk dlm tu? duit sdiri tak bole usik, duit org laen bole habiskn pulak eh.. bole blah.. ingat aku akan bg kalau kau mintak ape2? tolong laa weyh.. kalau aku tak bg kau ckp aku kedekut.. memg slalu pn kau ckp cmtu.. aku taknak kasi kau pinjam laptop, kau kata aku tamak pulak.. bitch, aku nk gne laptop AKU utk buat keje aku pn masalah ke.. kau sape nk semak2 gne laptop aku tu.. aku ulang, LAPTOP ni AKU punye.. bukan kau eh.. tp nk tanye sket, hak apa kau ade nk ckp aku kedekut? barang aku ke brg kau tu? and fyi, dgn org2 yg aku menyampah je aku bo layan.. dgn kwn2 aku aku bg je.. malang laa kau en.. bukan laa aku hadap sgn taknak kasi ape2.. bole je nk pnjm ke.. nk sikit ke.. tp kalau da mcm buat harta milik anda sdn bhd tu bole berambus laa.. dah kalau aku kata aku tgh guna, yg kau merengek2 nk jugak tu apahal? ingt aku nk layan? haram laa.. sikit pn aku tak kesian laa tgk kau pnye mengada tu weyh.. and lg satu, kalau kau nk kutuk2 pn lpas ni, ingat aku kesa.. sikit pn aku tak heran. bukan kau pn yg bg aku 4 flat.. bukan aku mati tak mkn pn kalau kne kutuk dgn kau.. lantak kau laa.. the main point is, kau tak patut mess up with me.. yg memg tak suka kau.. watch ur attitude there dude.. jgn mimpi org nk terima kau kalau kau suka buat bnde yg buat org meluat.. yg buat aku menyampah.. terus terang aku ckp.. aku tak suka org gedik. fullstop. kwn2 aku yg tak kesa dgn budak2 gedik pn bole jd menyampah dgn kau.. jd , jgn nk salahkan sikap aku yg randomly pangkah org.. sbb kalau memg aku sorg je yg tak suka.. mknenye kau takde masalah.. aku je yg tak berkenan dgn kau.. and that is a small matter laa kn.. tp smpi kwn2 aku yg tkde masalah mcm aku ni bole jd bengang gak dgn kau, u're facing shit here dude.. bear in mind.. kitorg da mls nk layan~

4 comments:

Azuan Salim said...

ouch.

♥sugArplum♥ said...

haha.. don't worry.. i'm not talking bout u.. btw, mulut aku laser eh? huhu..

Azuan Salim said...

agk kot. cube utk tak lepas ckp...aku taku suke.....tp kalo da terpakse, balon sahaja!

♥sugArplum♥ said...

haha.. aku tak lepas cakap kalau orang tu tak buat salah sgt.. kes dia ni.. sbb semua org pn dia buat bodo je.. walaupn semua org da bengang dgn dia.. aku baran dgn org yg cari pasal terlebih sahaja! okay.. i'll try to reduce my temper eh? tp, aku penyabar gak apa.. kalau melampau je aku marah.. ye laa.. kalau tak makin bertambah naek kepala nnt aku kasi kaki je.. haha..