Thursday, December 30, 2010

Azuan, Amir, Aiman, Farhan, Hajar n Sesiapa Sahaja.. sila ambil tag ini.. oh and fadi.. thanks for the tag! ;)


· adakah anda rasa anda hot??
I’m delicious laa! Hahaha.. ;p
· upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!
   Mana bole.. secret! ;)
· cerita pasal gambar.
   I love to be“snap”ed? Guess so.. =)
· bilakah kali terakhir anda makan pizza?
   Somewhere in August.. lamanya da tak mkn..  
· lagu terakhir anda dengar.
   "One Republic-Secrets".. why did i listen to this? erm.. it's a secret! =)
· apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
   Baru bangun tido laa.. gosok gigi pn belum ni.. heee~~
· selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
   He called me heartless! Hahaha..
· tag lagi 6 orang.
1.      Azuan Salim
2.      Amir Zahin
3.      Aiman Haziq
4.      Farhan my classmate
5.      Hajar Ku
6.      Sesiapa sahaja!
· siapakah orng no.1 kepada anda?
   Hehe.. he is a “someone” in my life after all.. ;)
· katakan sesuatu mengenai orang no.5.
   Babe.. lama tak hangout kn! ;)
· no.3 ada hubungan dengan siapa?
   Haha.. taktau2! ;D
· bagaimana pula dengan no.4?
   Juga tidak diketahui.. saya bukan paparazzi! ;p
· pesanan buat orang no.6?
   Semua org sila laa buat tag ni.. fadi yg start.. bukan aku.. haahaha..
· kata-kata cinta untuk orng no.2.
   Duhh.. hi amir! ;p
· berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men-tag anda.
1.      roommate yg slalu kata “me and him” gila.. hahaha
2.      dia suka makan.. dan suka paksa saya makan.. T.T
3.      class rep “berwibawa”! ahaha..
4.      peneraju kapak? Heee~~
5.      ;D she do laughs a lot.. HAHAHHAHAHAA..
· persamaan antara kambing dan lembu.
   Dua2 poultry.. edible.. and sedap~ ;p
· perasaan anda buat tag ni.
Rasa mengantuk dan nak sambung tdo tp tgh tunggu org dtg jd kalau sy pegi tido nnt kalau org tu sampai mcm mana?? Huhu~
· adakah anda tahu si Rizman itu sengal
   0o.. Rizman tu memang mcm tu.. (Sy tak kenal sesiapa bernama rizman. Terima kasih.)
· gay or les?
   Both.. eww.. haha.. A straight lady laa! Kalau tak aku tak cari bf hot laa.. hahaha.. ;D

6 comments:

6149 said...

i do loooove to laugh!and cepat pergi makan!!hahahahaha

♥sugArplum♥ said...

haha.. mkn? malas! ngeeee~~

Azuan Salim said...

aku suke makan...pe bende ni? heee

♥sugArplum♥ said...

azuan; pe bnde tah merepek2 je.. haha.. u just copy the questions and publish it with ur own answers.. kalau rajen laa.. ;)

Farhan said...

ko tak bagi tahu manalah aku nak tahu. tulis kat dalam blog ni je, dah sebulan lebih kot tak bukak. kehkehkeh. nanti rajin aku buat.

♥sugArplum♥ said...

farhan; haha.. tkde keje laa pulak aku nk g kt kau semata-mata nk gtau psl ni je.. huhu.. buatlaa kalau rajen ea~~ hehehe..