Saturday, February 5, 2011

War of the Wardrobes? HELP!!!

-my wonderful wardrobe-

okay.. tajuk je gempak sebenarnya issue tak laa serius mana.. haha.. eh2.. tp critical jugak lahh.. the notion; almari sudaa terlalu penuh and baju taktau nk letak mana dah.. and yes, that's my wardrobe.. padat maximum dah tu.. haha.. but yet, bnyk lagi baju tak masuk.. kt rumah ni aku maen letak je baju aku kt mne2 almari yg ade space.. tu yg kt uia lg satu locker pnye bju tu bila bwk balik nnt nk letak mana pulak?? aiy0o.. susaa2.. mama ckp.. stop buying stuffs.. but i can hardly resist laa.. shopping is in my blood.. hahaha.. and aku yg terlalu bnyk barang ni.. fadi once said, "hanis, you're just EIGHTEEN...".. yup laa i know.. tp nk buat mcm mne kn.. heee.. yg ni baru baju.. belum masuk lg dgn bags, shoes, books, dvds, teddy bears yg belambak.. haih.. banyaknyeeee.. so, any suggestions anyone? but don't tell me things that you know i won't do.. such as.. "buang je".. or.. "bagi kt aku laa".. or.. ape2 je yg tak logik utk aku.. hahah.. dalam tu pun banyak lagi baju yg belum pernah aku pakai langsung.. ye laa.. asyek beli je.. adoi.. cepat laa kaya.. haha..

okay.. this is certainly not mine lahh.. tp macam ni jugak laa baju aku kt rumah.. maen sangkut kt mana2 sbb almari dah penuh.. huhu..

the view belakang pintu.. and hey.. that's my fav pair of jeans! ;) 

2 comments:

Azuan Salim said...

g donate kat charity mane2 ke...

♥sugArplum♥ said...

haha.. yg nk donate da put away kt almari laen pn.. bnyk gila.. tp still penuh.. haih.. banyak kn baju? huhu.. nk wat cne lg tah..