Thursday, May 31, 2012

Segmen Klik Churp Churp & Nuffnang

Assalamualaikum!
So, hari ni, jom ramai2 join segmen yang simple ni!
Organised by : Belog Si Shap (click to join)


In this segmen, Mr Shap will click on your Churp Churp & Nuffnang everyday!
Haa... untung kan? Hihihi..

Cara join dia simple aje.. All we have to do is just:

- Make an entry on this segmen (copy je entri Mr Shap ni bulat2)
- Follow his blog : Belog Si Shap (click link to follow)
- Leave a comment on his entry. Click here.
- Selalu2 laa singgah ke blog Mr Shap kalau rajin. Hehe.
- Lastly, spread this to the world! ;)

See? Simple sangat kan?
Mr Shap will click on your ads everyday starting from 1st June 2012 until 30th June 2012.
So, thanks to Mr Shap sebab sudi buat segmen sebegini mudah dan menguntungkan. hihihi..

Okay, itu je hari ni. Annyong! ;D

*p/s : Tiada hadiah. huhuhuhu



8 comments:

SHaP said...
This comment has been removed by the author.
SHaP said...

Tq join
Mulai esok hingga 30 Jun 2012
Shap akan klik churp2 or nuffnang(lau ada dua, dua2 shap tekan^^)

lau xkesah click shap skali(xnak xpe, shap nk bantu korang jer^^)

♥sugArplum♥ said...

Thank you shap! insyaAllah, free2, sy singgah blog click skali ;)

syafiqah said...

dari segmen yang sme , kite dh klik awok puny , jom la klik kite puny jgak ;)

http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/segmen-klik-churp-churp-nuffnang.html

♥sugArplum♥ said...

okay.. thank you syafiqah! ;)

ema_like you said...

hye dari segmen yg sama and klik churp-churp awk...


klik saye punye taw... ^_^ http://syesukepoohhhh.blogspot.com/2012/05/segmen-click-churp-churp-nuffnang.html

ema_like you said...

hye dari segmen yg sama and klik churp-churp awk...


klik saye punye taw... ^_^ http://syesukepoohhhh.blogspot.com/2012/05/segmen-click-churp-churp-nuffnang.html

♥sugArplum♥ said...

hi ema! okay.. thank you! ;)